Enguany Iniciatives Solidàries, Escola de Segona Oportunitat, hem rebut de mans d´Amnistia Internacional C.V. el premi DRETS HUMANS 2020, en concret al seu programa CENTRE DE DIA ACOLLIDA.
Per a nosaltres rebre aquest reconeixement ha sigut un gran honor. Que A.I visibilitze el nostre treball educatiu, formatiu i d´inserció sociolaboral ens plena d´orgull.

Hem volgut compartir-ho, com no podia ser d´altra manera, amb totes les xiques i xics, als i les que acompanyem, en aquest camí tant complicat com és l´educació. Per a qui aquest dret es converteix en un camí de fracàs escolar i absentisme, atrevir-se a intentar-ho des de altre lloc és un acte de valentia.

També ho hem cel·lebrat amb els IES Orriols, Jordi de San Jordi i Malilla amb els que compartim alumnat i el programa AULA COMPARTIDA. I per supost amb totes les i els treballadors de l´entitat, altres agents socials, professionals…

Que l´Escola de Segona Oportunitat (E2O) Iniciatives Solidàries siga reconeguda per la societat, per l´administració publica etc…És un senyal de  que altres itineraris educatius són possibles,  i que a més a més són una ferramenta des de la que actuar contra el fracàs i l´absentisme escolar, per a que els xics i les xiques puguen tindre una vida digna.
Gràcies Amnistia.