Fundació Agrupació ha concedit una subvenció al projecte Preparats, Llestos, Ja!! de Iniciatives Solidàries que es porta desenvolupant des de gener del 2014.

L’objectiu d’este projecte és incentivar l’oci alternatiu a través de l’activitat física i l’esport entre els/les joves en risc d’exclusió social.

La practica d’activitat física i esport té diversos beneficis per als/les nostres joves ja que serveix com eina pedagògica per al desenvolupament integral; permet incidir tant en l’àmbit  físic com el  intel·lectual, mental. A més permet treballar diversos valors, actituds i/o habilitats socials que seran profitoses per la convivència social.

Iniciatives solidaries te com a destinataris d’aquest projecte a un grup de 30 menors en situació d’alt risc d’exclusió social, de 14 a 16 anys, amb diferents dificultats d’origen social, familiar, econòmic, etç.

El projecte es desenvolupa des d’una perspectiva integradora i constructivista amb la finalitat de que les activitats tinguen una projecció personal i social. D’aquesta manera, Iniciatives Solidàries aposta per la democratització i col·lectivització de les activitats a través del compromís i la participació de totes les persones implicades.