Un any més l’IVAJ i Iniciatives Solidàries han signat el conveni 2021 que dóna suport i continuïtat al projecte del CIJ a l’Establiment Penitenciari de València, «Antoni Asunción Hernández» que Iniciatives Solidàries gestiona facilitant l’accés a la informació de les persones joves recloses.

L’objectiu del projecte del CIJ és formar a un grup de persones joves internes als 2 CIJ’s que hi ha en l’establiment penitenciari perquè siguin les persones que faciliten els recursos, documentació i accions per millorar la qualitat de vida de les persones internes.

A més aquest 2021 es celebrarà el 25 aniversari de l’obertura del primer CIJ a la Unitat de Compliment de l’Establiment Penitenciari, va ser al juliol del 1996 quan va començar aquesta aventura.
Gràcies al suport de l’IVAJ i la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, pel seu suport al projecte.