Una idea col·lectiva desenvolupada des d´octubre 2021 fins febrer 2022.

Un projecte de l´Institut IDECART en col·laboració amb INICIATIVES SOLIDÀRIES.

 

 

Institut IDECART, entitat sense ànim de lucre que des de 2014 potencia l´àmbit professional de creadors/creadores i Art-terapeutes en col·laboració amb el Màster d´Art-teràpia de la UPV, va signar un CONVENI amb l´Associació Iniciatives Solidàries, que ha possibilitat el desenvolupament al Centre d’Atenció Diürna d´Inserció Socio-Laboral “Acollida”, del projecte “LO POR VENIR”. Aquest projecte ha ajuntat l´experiència de professionals del disseny i art-terapeutes, a través de la CO-CREACIÓ i la innovació metodológica amb els/les professionals i els/les joves d´Iniciatives Solidàries, què per fer el projecte s´anomenaren “ESTUDIO XAXO”.

 

 

El projecte ha suposat una investigació, realitzada pel grup de joves del Centre d’Atenció Diürna d’Inserció Socio-Laboral Acollida de les necessitats del barri de Torrefiel a través de converses amb el veïnat i amb la creació d´un disseny d´un mobiliari urbà mitjançant el qual poder interactuar entre els i les joves i la gent major del barri. A través de les fotos del producte final es poden comprobar els resultats.

 

 

Important resaltar el gran i satisfactori treball realitzat per les xiques i els xics, en risc d´exclusió social, que han demostrat la seua capacitat d´innovació i de treball en equip.

Patrocinat per València Capital Mundial del Disseny 2022