El dimecres 6 d’abril varem fer una JORNADA sobre la investigació realitzada des de la Universitat de València sobre LA FORMACIÓ A LES ESCOLES DE SEGONA OPORTUNITAT (E2o)ACREDITADES EN ESPANYA: PERFIL TRAJECTORIA I CONDICIONS D´ÉXIT DE LES JOVES I ELS JOVES.La jornada va ser convocada i gestionada per les dues E2O de València, Taleia(Adsis) i Iniciatives Solidàries.
La Jornada tenia com a objectiu donar a conèixer les E2O i la investigació realitzada per la Universitat.
A l´acte acudiren nombroses persones d´ instituts de Secundària, del CEFIRE, de Centres de Dia d´inserció sociolaboral, del CEED, estudiants en pràctiques de l´ámbit de l´educació i altres agents socials i educatius
A més tinguerem molt de protagonisme els i les joves de les E2O, parlant de la seua experiència educativa, professional i de desenvolupament personal i social, aconseguit a partir de la seua integració en les E2O.
Des de l’equip organitzador de la jornada fem una valoració molt positiva tant per l´alta participació, el treball realitzat als grups de treball i les conclusions obtingudes que seràn una millora per a la inserció sociolaboral dels i les joves en risc d´exclusió social.
Aquesta jornada ha sigut configurada com una activitat autonòmica dins de l´Encontre anual estatal de les E2O, que enguany es celebrarà a Saragossa sota el Lema #SUMARESFUERZA.
Per a més informació d´aquest encontre podeu visitar la WEB de les E2O
www.e2oespana.org