Enguany PDH, área encarregada de la convocatòria, ha volgut donar-li a l´assemblea un caràcter més innovador i atractiu, optant per un espai alternatiu als locals de l´entitat, fent- la més participativa i aportant un toc musical per a finalitzar-la, amb la meravellosa veu d´Ester Gallego, acompanyada per la percusió de Diego, ambdues sòcies de l´entitat.

 

Les sòcies participants , ens han felicitat per aquesta nova forma de juntar-nos, de compartir la valoració final de l´any 2021, tant en la ejecució del programes ja finalitzats i els seus resultats, com de la comunicación dels nous reptes del 2022 i com no, dels presupostos.

També hem tingut més inscripcions de sòcies, base imprescindible de tota Associació.

Des d´Iniciatives volem agraïr a totes les sòcies i socis el seu recolçament i suport tant personal com econòmic.
Sense vosaltres no podriem existir.