Des dels seus inicis (1993) en Iniciatives Solidàries, apostàrem pel voluntariat com a font de suport i consecució d’objectius, però sobretot perquè la solidaritat que naix desinteressadament de les persones voluntàries és la base del COMPROMÍS, valor intrínsec de la nostra entitat. Ja acabat l´any 2022 estem molt orgulloses de ser una entitat a la qual tenen de referència persones que volen realitzar accions de voluntariat, doncs de nou han sigut altaveu de la situació de menors i joves en risc d’exclusió social  donant-la a conéixer a la resta de la ciutadania i recolçant-los des de les seues intervencions i  de les seues experiències…
Des de l’entitat ens ocupem d’oferir-les espais on desenvolupar el seu voluntariat,  un segur de responsabilitat, tallers i cursos de formació… confiança i bon tracte. L’edat, procedències, formacions, experiències… de cadascuna de les persones voluntàries és molt diversa, ara bé en el nostre cas predominen mès les dones que els homes, questió de gènere?

Tant les/els professionals que hem tutoritzat a les persones voluntàries, com elles que han sigut tutoritzades, hem valorat aquest intercanvi de sabers i sentiments amb un alt grau de satisfacció i les unes a les altres ens hem aportat aprenentatge i experiència.

Volent agrair-les la seua participació els varem obsequiar amb unes TOTEBAGS de la nostra associació per la seua implicació i energía cap a IISS i la consecució dels seus objectius socials.

I comencem el nou any amb la curiositat i ganes de conèixer a les noves voluntàries, però estem tranquil·les de saber que vindràn i que ja comptem amb elles.