ERES UN COL·LEGI O INSTITUT I VOLS COL·LABORAR AMB NOSALTRES?

Un any més  Iniciatives Solidàries presenta l’Agenda Solidària, amb la que fa arribar a les comunitats educatives l’esperit solidari que defineix l’entitat. Som una entitat sense ànim de lucre, amb els comptes auditats i declarada d’Utilitat pública pel Ministeri del Interior. Des de fa gairebé 25 anys treballem a la ciutat de València amb la finalitat de reduir les desigualtats socials mitjançant la inserció sòcio-laboral, fet pel qual l’entitat ha sigut guardonada amb diversos premis.

Enguany, comptem amb la fantàstica col·laboració del il·lustrador i artista urbà Xèlon XLF per donar color a la nostra agenda. Amb els beneficis aconseguits mitjançant aquest projecte estàs contribuint a la justícia social.

Tenim uns models a 3,5€/unitat (amb el interior a una tinta) i a 2,5€/unitat (amb el interior en blanc i negre) amb característiques atractives adaptades a les teues necessitats:

  • Personalitzem la teua portada amb el nom del AMPA o centre SENSE ENCUNYAT.
  • No tens per qué preocupar-te per el pagament fins quan es realitze l’entrega
  • Tens la posibilitat de modificar les portades des del centre (el dibuix guanyador d’un concurs intern, per exemple)

Tot açò i molt més!

Si estàs interessat o vols més informació contacta per mail a jonathan@iniciativessolidaries.com  o per telèfon al 96 385 93 30.

Portada i contraportada agenda solidària 18-19