BENVINGUDA LLEI PER A LA PROTECCIÓ INTEGRAL A LA INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA - Iniciatives Solidàries
6856
post-template-default,single,single-post,postid-6856,single-format-standard,eltd-cpt-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.1,moose-ver-3.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

El passat dimarts 9 de juny, es va aprovar el projecte de Llei Orgànica per a la protecció integral a la infància i adolescència davant la violència, coneguda com a “Llei Rhodes” .

Entre altres mesures, s’estableixen la confecció de protocols d’actuació davant d’indicis d’assetjament escolar, ciberassetjament, assetjament sexual, violència de gènere, suïcidi, autolesió i qualsevol altra forma de violència.

A continuació us deixem una campanya que hem organitzat des de la nostra entitat dedicada a la protecció i el bon tracte a la infància i adolescència.