XXV Aniversari del CIJ - Iniciatives Solidàries
350164
post-template-default,single,single-post,postid-350164,single-format-standard,eltd-cpt-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.1,moose-ver-3.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Aquest juliol celebrem el XXV aniversari dels centres d’informació juvenil penitenciari. Des de juliol de 1993 els centres d’informació juvenil estan donant suport a les persones recloses per facilitar la seva inserció psicosocioemocional al seu procés de reinserció.
Per la situació de restriccions sociosanitàries no hem pogut celebrar-ho amb totes les persones, però us informe’m que per al curs vinent 2021-22 organitzarem un ventall d’accions per gaudir la celebració amb totes i tots vosaltres i la vostra companyia.
Us informarem a les nostres xarxes socials, esteu molt atentes.

Llarga vida al CIJ!!