Eleccions en Acollida a representante de grup - Iniciatives Solidàries
350398
post-template-default,single,single-post,postid-350398,single-format-standard,eltd-cpt-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.1,moose-ver-3.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Hui els nostres xavals han triat als que serán els seus representants durant la seua estància en Iniciatives Solidàries. Mitjançant una exposició de les seues candidatures i propostes han contat als seus companys i companyes, per què deuríen ser seleccionats com a representants. A continuació, els han seleccionat democràticament amb el lliurament de les seues corresponents votacions. Mitjançant d’aquesta experiència s’ha pretés promoure la importància de la participació i la presa de decisions que els impliquen directament en les activitats i processos de l’entitat, donant-los veu i VOT. Ha sigut tota una experiència!