ASSEMBLEA GENERAL DE SÒCIES I SOCIS D'INICIATIVES SOLIDÀRIES - Iniciatives Solidàries
361861
post-template-default,single,single-post,postid-361861,single-format-standard,eltd-cpt-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.1,moose-ver-3.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Enguany PDH, área encarregada de la convocatòria, ha volgut donar-li a l´assemblea un caràcter més innovador i atractiu, optant per un espai alternatiu als locals de l´entitat, fent- la més participativa i aportant un toc musical per a finalitzar-la, amb la meravellosa veu d´Ester Gallego, acompanyada per la percusió de Diego, ambdues sòcies de l´entitat.

 

Les sòcies participants , ens han felicitat per aquesta nova forma de juntar-nos, de compartir la valoració final de l´any 2021, tant en la ejecució del programes ja finalitzats i els seus resultats, com de la comunicación dels nous reptes del 2022 i com no, dels presupostos.

També hem tingut més inscripcions de sòcies, base imprescindible de tota Associació.

Des d´Iniciatives volem agraïr a totes les sòcies i socis el seu recolçament i suport tant personal com econòmic.
Sense vosaltres no podriem existir.