UNITAT D´IGUALTAT TORREFIEL - Iniciatives Solidàries
368010
post-template-default,single,single-post,postid-368010,single-format-standard,eltd-cpt-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.1,moose-ver-3.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

A finals de l´any 2022 es va començar a gestar La Unitat d´Igualtat Torrefiel Orriols. Les responsables ens van convocar a les entitats d´aquests barris per informar-se de les necessitats en materia d´igualtat detectades per les entitats. Iniciatives Solidàries plantejarem com a temàtica importantissima l´embaraç de xiques adolescents, entre altres necessitats.
El dissabte 25 de febrer, La Unitat d´Igualtat va presentar i celebrar la inaguració d´aquest recurs, a la plaça Salvador Allende del barri de Torrefiel, en un matí festiu i reivindicatiu.
Amb la presència del batle de la ciutat de València , altres autoritats, les responsables del projecte i una nombrosa presència del veïnat, gaudirem de les activitats : xaranga de música, jocs infantils, xocolatà amb bunyols, contacontes, actuacions musicals, paradeta informativa del recurs… i visita al local creat per desenvolupar els objetius de La Unitat, ubicat a aquesta plaça, cal remarcar, l´infraestructura idonea del local pensant en les usuaries que s´acosten a ell.
Des d´Iniciatives valorem molt positivament el comptar amb aquest recurs que pensem de gran ajuda per a les nostres xiques. És el segon que s´ha obert a la ciutat de València i segons ens han dit obriran més per tota la ciutat.
Nosaltres aplaudim aquestes iniciatives tan necessàries per fer possible i real la igualtat entre gèneres, sobretot dels col.lectius més vulnerables.