PARLEM DE RESPONSABILITAT SOCIAL? - Iniciatives Solidàries
365080
post-template-default,single,single-post,postid-365080,single-format-standard,eltd-cpt-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.1,moose-ver-3.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Ja tenim publicat en la nostra web el dossier que hem creat juntament amb les empreses col·laboradores sobre *Responsabilitat Social Corporativa. Aquest dossier forma part del projecte «PARLEM DE RESPONSABILITAT SOCIAL?», les actuacions del qual han estat orientades a enfortir els llaços amb les empreses i a aprofundir en les necessitats que tenen les mateixes en relació a la contractació de joves. Amb aquesta informació volem construir itineraris formatius adaptats a aquestes necessitats i millorar els nostres programes sobre la base de les demandes reals del teixit empresarial.
Gràcies a la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica pel suport i el finançament del projecte.
Gràcies també a les empreses que han participat en aquesta investigació i que col·laboren, desenvolupant actuacions de *RSC que fan costat a els/as joves de l’entitat i que construeixen oportunitats reals d’accés a l’ocupació digna.

Pots consultar açí el díptic i el dossier de RSC.